Prejem in podpis pogodb

  1. O prispeli pogodbi boste obveščeni preko varnega predala oz. vašega emaila. Za prevzem in podpis pogodbe sledite povezavi v obvestilu.
  2. Če ste pogodbo prejeli v varen predal: preglejte vsebino, jo po želji prenesite in končno nadaljujte s klikom na Izberi in podpiši. V okencu nato lahko izberete ali boste pogodbo podpisali ali pa jo zavrnili. V primeru zavrnitve lahko dodate še razlog. Svojo izbiro potrdite s klikom na Potrdi. Poslan odgovor bo shranjen v mapi Poslano v okolju Pogodba.
  3. Če varnega predala nimate, vas bo povezava preusmerila na vstopno stran.

Navodila epogodbe 7

Kvalificirana digitalna potrdila v Sloveniji izdaja pet ponudnikov kvalificiranih storitev zaupanja:

  • Ministrstvo za javno upravo – SIGEN-CA
  • Pošta Slovenije d.o.o. – Pošta®CA
  • Nova Ljubljanska banka d.d. – AC NLB
  • Halcom d.d. – Halcom CA
  • Ministrstvo za javno upravo – SIGOV-CA (za državne organe)

PRIJAVA Z REKONO
Opozorilo: Pri uporabi aplikacije Rekono je potrebna prijava z digitalnim potrdilom.

Po vstopu boste mogli vnesti še enkratno geslo, ki ste ga prejeli po SMS-u.

Navodila epogodbe 8

  1. Po vstopu na korak Sprejem se vam bo namestila podpisna komponenta VEP.Podpis, če je še niste predhodno naložili. Navodila za namestitev lahko najdete na povezavi. Pri prijavi z Halcom One ali Rekono namestitev programa VEP.Podpis ni potrebna.Navodila epogodbe 9 1 e1642532872271
  2. S klikom na Nadaljuj boste nadaljevali na Predogled dokumentov, ki so vam bili poslani v podpis. Ko ste dokumente pregledali še enkrat kliknite Nadaljuj in v okencu nato izberite ali boste pogodbo podpisali ali pa jo zavrnili. V primeru zavrnitve lahko dodate še razlog. Svojo izbiro potrdite s klikom na Potrdi.Navodila epogodbe 10 Navodila epogodbe 11

Postopek je sedaj zaključen. V oknu se vam bo pojavila povezava do začasnega VEP predala, v katerem lahko dostopite do poslanih dokumentov. V predalu bodo ti vidni v mapi Poslano v okolju Pogodba. Dokumente lahko tudi prenesete in shranite na vašem računalniku.