Vep.si

Varen poštni predal v brskalniku, preprost za uporabo in dosegljiv s katerekoli naprave s (kvalificiranim) potrdilom za elektronski podpis. Enostavna storitev primerna za zasebne in poslovne uprabnike.

fotografija racunalnik predal
ikone 05

Orodja in dodatki

Uporabniški vmesnik VEP.si je narejen tako kot večina spletnih programov za pregled elektronske pošte, zato je uvajanje v delo z njim hitro in enostavno.

ikone 06

Prilagoditev uporabniku

Poglede na predale v VEP.si prilagodite lastnim željam in zahtevam. Na vmesniku glejte le tisto, kar je za vas pomembno.

ikone 07

Varnost in zaupanje

Avtentikacijo zagotavlja kvalificirano potrdilo za elektronski podpis (certifikat). Uporabite lahko kateregakoli izmed overiteljev, registriranih v Sloveniji.

SIGEN-CA, SIGOV-CA, NLB-CA, HALCOM-CA, POSTAR-CA

ikone 08

Poštna knjiga

VEP.si hrani seznam vseh poslanih in prejetih pošiljk. Arhiviranje poštnih knjig v obliki pdf datotek ali tiskanje na papir je hitro in enostavno.

Prilagoditve

ikone 09

Obveščanje

Obvestilo o prispeli pošiljki lahko prejmete na več elektronskih naslovov, kar si  sami enostavno nastavite v nastavitvah predala.

ikone 10

Možnost pooblaščanja

VEP.si vam omogoča pooblastitev in določanje oseb zaupanja (vložišče, tajnik).

Cena

ikone 05

Varnost in zasebnost

Vsebina vaše pošte je samo vaša

Varnostna politika podjetja in vrhunska tehnologija skrbita za popolno zaščito vsebine vaše pošte. Varne sobe z opremo izpolnjujejo najvišje standarde varnosti. Dostop do vsebine ima izključno prejemnik pošte.

Več…

ikone 02