Nastavitve predala

Kliknemo na ikono uporabnika desno zgoraj in izberemo »Nastavitve predala«.

Nastavitve 1

Spremenimo lahko naslednje podatke: telefonsko številko, številko mobilnika, elektronski poštni naslov, naslov za obveščanje, objavo v imeniku, privzeto vrsto vročanja, nastavitve e-računov in IBAN številko.

*V primeru, da želimo obveščanje po elektronski pošti označimo polje »Želim obveščanje po elektronski pošti« in v polju »E-poštni naslov za obveščanje o prispelih pošiljkah« vpišemo naslove, na katere želimo prejemati obvestila.

**V primeru, da želimo prek portala VEP.si izdajati eRačune proračunskim uporabnikom, označimo polje »Želim izdajati eRačune« ter v polju »IBAN« vpišemo številko transakcijskega računa.

Vpisane spremembe potrdimo z gumbom »Shrani«.

Nastavitve 2

Opozorilo: Pri spremembi kateregakoli podatka v okviru svojega naročniškega razmerja s ponudnikom, je naročnik dolžan najkasneje v roku osmih dni obvestiti ponudnika o tej spremembi s pisnim obvestilom, poslanim v ponudnikov varen elektronski predal ali priporočeno po pošti na ponudnikov poštni naslov. Do prejema tega obvestila se šteje, da so obstoječi podatki točni in popolni, vse posledice morebitnih neskladij pa bremenijo izključno naročnika oz. uporabnika.