VEP.si

VEP.si

Poštni predal v brskalniku, preprost za uporabo in dosegljiv s katerekoli naprave z (kvalificiranim) potrdilom za elektronski podpis. Enostavna storitev primerna za zasebne in poslovne uprabnike.

Brez naročnine

Kako se registriram?

VEP VEPsi Vmesnik Icon

Enostaven uporabniški vmesnik

Uporabniški vmesnik VEP.si je narejen tako kot večina spletnih programov za pregled elektronske pošte, zato je uvajanje v delo z njim hitro in enostavno.

VEP VEPsi VmesnikPrilagoditev Icon

Prilagoditev uporabniku

Poglede na predale v VEP.si prilagodite lastnim željam in zahtevam. Na vmesniku glejte le tisto, kar je za vas pomembno.

VEP VEPsi Certifikat Icon

Varnost in zaupanje

Avtentikacijo zagotavlja kvalificirano potrdilo za elektronski podpis (certifikat). Uporabite lahko kateregakoli izmed overiteljev, registriranih v Sloveniji.

SIGEN-CA, SIGOV-CA, NLB-CA, HALCOM-CA, POSTAR-CA

VEP VEP.si PostneKnjige Icon

Poštna knjiga

VEP.si hrani seznam vseh poslanih in prejetih pošiljk. Arhiviranje poštnih knjig v obliki pdf datotek ali tiskanje na papir je hitro in enostavno.

VEP VEPsi Obvescanje Icon

Obveščanje

Obvestilo o prispeli pošiljki lahko prejmete na več elektronskih naslovov, kar si enostavno sami nastavite v nastavitvah predala.

VEP VEPsi Pooblascanje Icon

Pooblaščanje

Včasih organizacija dela zahteva, da za vašo pošto poskrbi vložišče ali tajnica. VEP.si vam omogoča pooblastitev in določanje oseb zaupanja.

Cena

Cena

Naročnina za VEP.si - brezplačno
Prejem pošiljk - brezplačno
Pošiljanje priporočenih pošiljk - od 0,15 €
Pošiljanje posameznega e-računa - 0,09 €
VEP Home ARA Icon

ARA

Pošiljanje po postopku ARA pride v poštev v primeru, ko želimo poslati pošiljko preko sistema varne elektronske dostave fizični ali pravni osebi, ki še ni registrirana na VEP.si in imamo njen email naslov.

Več >

VEP VEP.si IzracunDatuma IconPripomočki

V VEP.si smo vgradili vrsto pripomočkov, ki omogočajo hitro in enostavno delo s pošiljkami. Eden od teh je izračun datuma zadnjega dne za pravno sredstvo.

VEP Home Varnost cropped

 

 

Varnost in zasebnost

Vsebina vaše pošte je samo vaša

Varnostna politika podjetja in vrhunska tehnologija skrbita za popolno zaščito vsebine vaše pošte. Varne sobe z opremo izpolnjujejo najvišje standarde varnosti. Dostop do vsebine ima izključno prejemnik pošte.

Več > 

 

Podpora uporabnikom

Na voljo smo vam preko vseh komunikacijskih poti. Hitro in učinkovito vam pomagamo namestiti programsko opremo in vam nudimo pomoč pri uporabi.

VEP Home Support Navodila

Podrobna navodila po korakih za vse ključne postopke uporabe

Več >

VEP Home Support Hotline

Odprta telefonska linija s strokovnim svetovanjem

Več >

VEP Home Support FAQ

Odgovori na najpogostejša vprašanja uporabnikov

Več >

VEP Home Support TW

Pomoč na daljavo za hitre rešitve pri najzahtevnejših postopkih

Več >