Podjetje EIUS d.o.o. je vodilno podjetje na področju informatike v pravu. Odlikuje nas odlično poznavanje informacijskih rešitev v sodstvu. Izkušnje na pravnem področju nam pomagajo razumeti specifične potrebe naših uporabnikov. Prepričani smo, da lahko skupaj poiščemo primerno informacijsko rešitev tudi za vas.

Le celovite rešitve na področju elektronskega poslovanja zagotavljajo, da nam nove tehnologije ne bodo v breme, ampak koristne pri izboljšanju kakovosti produktov, zmanjševanju stroškov in uvajanju okolju prijaznega poslovanja.

Pomagamo vam pri načrtovanju, izvedbi in uporabi dokumentnih sistemov in sistemov za celovito podporo poslovanja v organizacijah na pravnem področju.

EU trust mark logo positive 500pxPodjetje EIUS je prejemnik znaka zaupanja EU, ki daje zagotovilo, da so ponudniki elektronskih storitev in njihove storitve zaupanja vredni in usposobljeni ter v skladu s pravili iz uredbe eIDAS, s čimer se zagotavlja visoka kakovost, ki je urejena po vsej EU. Znak zaupanja EU lahko uporabijo izvajalci storitev, ki so prejeli kvalificiran status v skladu z uredbo eIDAS.

Kontakt

EIUS d.o.o., Vrtna ulica 22

1000 Ljubljana, Slovenija

Vsak delovni dan od 8:00 do 16:00

01 426 53 76

08 385 98 40

070 609 906

pisarna@eius.si

eius@vep.si (VEP.si predal)

Stopite z nami v stik

Kje se nahajamo